O nunta chic la un pret mic
Salon nunta Bucuresti/ Salon botez Bucuresti

Salon nunta Bucuresti/ Salon botez Bucuresti

Unicul salon pentru nunta, botez si alte evenimente care va aduce intimitatea pe care un eveniment special o cere cu prisosinta. Spatios, elegant si luminos, salonul pentru nunta/botez este prevazut cu loc special de dans, unde aranjarea meselor se poate face de comun a acord cu dvs., in functie de eveniment si numarul de invitati. Cu o capacitate de minim 50 de persoane, maxim 300 de persoane, salonul devine locul unde bucuria se simte in pasi de dans.
Odinioara, o institutie cu rol administrativ, demna de un palat, prin anvergura constructiei. Astazi, o locatia generoasa, care gazduieste emotii frumoase nascute din evenimente speciale organizate cu bun gust si eleganta.

Evenimentul tau se va desfasura intr-un salon spatios, elegant si luminos. Spatiul este prevazut cu loc special de dans, iar aranjarea meselor se poate face de comun a acord.

Orice eveniment vei organiza, localul asigura o capacitate de minim 50 de persoane, maxim 300 de persoane.
Caracteristici salon
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
servicii aditionale
Va asiguram de prezenta unui personal calificat, care va va sta la dispozitie pe tot parcursul evenimentului, asa incat, orice solicitare veti avea sa fiti siguri de promptitudine si profesionalism. De asemenea, va putem oferi pachete de servicii ce pot include:
SOLICITA OFERTA PERSONALIZATA