Evenimente inteligente, la preturi de bun gust

Odinioara, o institutie cu rol administrativ, demna de un palat, prin anvergura constructiei. Astazi, o locatia generoasa, care gazduieste emotii frumoase nascute din evenimente speciale organizate cu bun gust si eleganta. Evenimentul tau se va desfasura intr-un salon spatios, elegant si luminos. Spatiul este prevazut cu loc special de dans, iar aranjarea meselor se poate face de comun a acord. Orice eveniment vei organiza, localul asigura o capacitate de minim 50 de persoane, maxim 300 de persoane.
11 ani experienta
BunBun este o firma de catering cu peste 11 ani de experienta pe piata de catering din Bucuresti. Lucrand cu noi vei descoperi ce simplu este sa-ti faci treaba. Vezi meniul nostru si comanda mancare online. Noi iti garantam ca vom fi exact acolo unde iti doresti, vei primi mancare proaspata si sanatoasa precum si servicii superioare la un pret decent.
Eveniment info stanga
mancare excelenta
Este bine stiut faptul ca mancarea este unul din elementele cheie care asigura succesul unui eveniment. La noi, iti creezi meniul preferat, alegand dintr-o gama variata de produse proaspete si de calitate.

Indiferent de eveniment sau ocazie, bucatarii nostri vor prepara mancarea pentru meniul ales, chiar in bucataria restaurantului. Bucatari priceputi, bucatarie utilata cu echipamente performante, produse naturale, sunt doar cateva dintre aspectele importante care te determina sa alegi sa sarbatoresti la noi.
Eveniment info Dreapta
O locatie istorica, Palatul CFR
Odinioara, o institutie cu rol administrativ, demna de un palat, prin anvergura constructiei. Astazi, o locatia generoasa, care gazduieste emotii frumoase nascute din evenimente speciale organizate cu bun gust si eleganta.

Evenimentul tau se va desfasura intr-un salon spatios, elegant si luminos. Spatiul este prevazut cu loc special de dans, iar aranjarea meselor se poate face de comun a acord. Orice eveniment vei organiza, localul asigura o capacitate de minim 50 de persoane, maxim 300 de persoane.
Locatie despre noi Locatie despre noi
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
Galerie foto
servicii aditionale
Va asiguram de prezenta unui personal calificat, care va va sta la dispozitie pe tot parcursul evenimentului, asa incat, orice solicitare veti avea sa fiti siguri de promptitudine si profesionalism. De asemenea, va putem oferi pachete de servicii ce pot include: